Zhaku publikon dialogjet intime me Mumajesin e Kastro Zizon

Zhaku publikon dialogjet intime me Mumajesin e Kastro Zizon

Zhaku publikon dialogjet intime me Mumajesin e Kastro ZizonPas “VIP Shpija” boton bisedat private me Flori Mumajesin, Dr. Florin, Kastro Zizon, Albana Osmanin, Shkëndije Mujajn etj.

E ka ndier veten si ajo gota që pasi mbushet mirë, fillon e derdhet. Është 30 vjeç, dhe ndaj ka vendosur t’i dedikojë një libër vetes, ku pasqyrohet gjysma e jetës së saj dhe përplasja me njerëzit e tjerë.

Autobiografia e Inida Gjatës (Zhakut) titullohet “Trimnika”, ku ajo si personazhi kryesor, e vetëquajtur në libër Nika (Trimëreshë), të “shërbejë” si një libër i hapur për të gjithë ata që e duan dhe ata që e kanë inat, për miqtë që tashmë i ka armiq të përbetuar, persona që janë në rrethin e medias televizive dhe artistëve.