Ylli i popit Shakira në Haiti

Ylli i popit Shakira në Haiti

Shakira ka zbritur në Haiti ku vizitoi të mbijetuarit nga tërmeti që jetojnë në kampet e lëvizshme.

Atje ajo deklaroi se është duke kërkuar një vend të përshtatshëm për ndërtimin e një shkolle për fëmijët në nevojë. Fondacioni i saj siguron ushqim për më shumë se 6 mijë fëmijë në Kolumbi dhe është anëtar i ALAS fondacion që mbron fëmijët në Amerikën Latine.

Shakira ishte e shoqëruar me aktorin Sean Penn i cili po mbledh fonde për refugjatët e Haitit. Të dy yjet diskutuan në lidhje me sfidat me të cilat përballet Haiti që prej tërmetit të 12 janarit.