Xhenseni e lufton stresin

Xhenseni e lufton stresin

Xhenseni e lufton stresinXhenseni është një ilaç bimor, që luftohet kryesisht për ta luftuar lodhjen, stresin dhe gjendjen e depresionit.

Rrënja e tij është e njohur për vetitë terapeutike dhe shëruese, duke i luftuar çrregullimet psikosomatike.

Është një rivitalizim i shkëlqyeshëm dhe ul apo e ndihmon mbajtjen në nivele të ulëta stresin, si fizik, ashtu edhe mental, duke e rritur përqendrimin.

Gjithashtu, xhenseni ndihmon pacientët me kancer afatgjatë, që ta luftojnë lodhjen e shkaktuar nga kjo sëmundje.