ArseneWenger

Wenger: Nuk merituam kartonin e kuq

Menaxheri i Arsenalit, Arsene Wenger ka kritikuar ashpër performancën e gjyqtarit në tëkimin Newcastle-Arsenal duke thënë se kartoni i kuq për Gervinhon nuk ishte i drejtë pas incidentit të këtij të fundit me Joey Barton.

“Mendoj se kam parë më shumë se gjyqtari dhe ose është dashur të jenë dy të kuqë ose dy të verdhë dhe jo një i verdhë e një i kuq. Joey Barton ka shpëtuar me një karton të verdhë. Edhe vitin e kaluar shpëtoi kështu”.

“Gervinho thotë se nuk ka simuluar dhe unë i besoj atij. Do të shikoj mirë dhe do ta apeloj kartonin e kuq”, ka thënë Wenger.