WBA insiston për të marrë Sadikun

WBA insiston për të marrë Sadikun

WBA insiston për të marrë SadikunAnelka i ka sjellë cilësi skuadrës, e humb rrallë topin dhe gjithmon e gjen një shok skuadre për ta pasuar “: ka deklaruar Klarke.

Me këtë ofertë Sadiku i kosiderohet shumë pranë firmes me ekip anglez,WBA,ekip qe se fundi firmosi edhe Nikolas AnelkaKam folur me drejtuesit e klubit dhe jemi të vendosur të sjellim lojtarë të rinjë në ekip.