Wayne dhe Coleen Rooney në Las Vegas

Wayne dhe Coleen Rooney në Las Vegas

Wayne Rooney, futbollisti i kombërates angleze dhe bashkëshortja e tij Coleen në këto ditë të nxehta ku temperaturat shënojnë mbi 40° celcious kanë vendosur të freskohen në shtëpinë e tyre 5million £ në ishujt Barbados të Karaibeve të shoqëruar nga miqtë e tyre.

Pas Karaibeve ata janë zhvendosur në Las Vegas në hotelin më të mirë me pesë yje ku ata qendrojnë cdo vitë.