Volvo Concept Estate

Volvo Concept Estate

Volvo Concept Estate Veturave në Gjenevë me veturën e tretë të serisë Concept që shfaqë një dizajn tjetër të veturës së famshme suedeze.

Deri më tani, ne kemi parë Concept Coupe dhe Concept XC Coupe. Por Concept Estate, një veturë e bukur me tre dyer është pasardhës i V60 dhe XC70 derisa dizajni i saj është marrë nga modelet e vjetra përfshirë atë 1800 ES nga vitet e ’70-ta.

Vetura e re do të adoptojë pamjen që e kemi parë në Coupe dhe XC Coupe, do të ketë drita LED në formën e shkronjës T ndërsa gomat do të jenë 21-inç.

Volvo Concept Estate

Volvo i kushtoi vëmendje të veçantë pamjes së brendshme, duke premtuar “ndjenjën e një dhome dite skandinave” me ulëse të punuara me dorë. Panairi i Veturave në Gjenevë i hap dyert të martën.

Volvo Concept Estate