Vjen në jetë Milan, djali i Shakirës dhe Piques

Vjen në jetë Milan, djali i Shakirës dhe Piques

Vjen në jetë Milan, djali i Shakirës dhe PiquesVjen ne jete Milanos Pique Mebarak, i biri i Shakira Mebarak dhe Gerard Pique. Njoftimi eshte bere nga vete cifti permes rrjetit social Twitter, i cili njoftoi lindjen e trashegimtarit ne 22 Jan ne oren 09:36, në Barcelonë, Spanjë.

Emri Milan (shqiptohet -Mee LAHN) dhe eshte nje bashkim fjalesh te dashura, si i dashur e i dhembshur.

Këngëtarja njoftoi pak para lindjes ne Twitter duke kerkuar lutje per diten me te rendesishme te jetes se saj.