Vetëvendosje e “nis” për Hungari kabinetin qeveritar

Vetëvendosje e “nis” për Hungari kabinetin qeveritar

Vetëvendosje e “nis” për Hungari kabinetin qeveritarVetëvendosje vlerëson se të vetmit njerëz që duhet të largohen dhe ta lëshojnë Kosovën janë qeveritarët.

Ata kanë improvizuar një autobus prej letre, ku i kanë vendosur fotografitë e krerëve të shtetit dhe anëtarët e tjerë të kabinetit qeveritar.

VV e ka parkuar “autobusin” në Sheshin “Skënderbeu” para objektit të Qeverisë.

Deputeti i këtij subjekti politik, Faton Topalli tha se janë pikërisht ata qeveritarët aktual ata që për 15 vjet e kanë sjellë qytetarin në gjendjen që është tani.