Vesa Luma

Vesa krenohet me veten

Vesa Luma siç duket pushimet i ka kaluar me revista në duar.

Vesa ndërsa pushonte buzë detit, ka preferuar të lexojë një nga intervistat e saj më të fundit dhënë për një revistë. Vesa është shumë e saktë në dhënien e përgjigjeve andaj dhe kërkon që gjithçka të botohet ashtu siç e ka thënë.

Kjo është edhe arsyeja pse herë pas here Vesa bën kontrolle të tilla faqeve të revistave. Pastaj fundja ç’të keqe ka ta shikojë njeriu vetën në revistë… Me atë rast zbulon dhe fotografitë që kanë përdorur. /Bluetooth/