Varfëria "pushton" Kosovën

Varfëria “pushton” Kosovën

Varfëria "pushton" KosovënVarfëria në Kosovë në shumë familje është pjesë e të përditshmes.Ka familje që jetojnë nën pragun e varfërisë.

Një familje nga Peja ka thënë për “Zëri” se e redukton ushqimin tej mase, vetëm për të paguar paratë e rrymës elektrike.

Por, se veç kësaj familje, ka dhe mijëra familje kosovare që vuajnë nga papunësia dhe varfëria.