Vajza që vishet me... letra karamelesh

Vajza që vishet me… letra karamelesh

Vajza që vishet me... letra karameleshAnna Tarasova, 4 vjeç, vishet me rroba të realizuara me letra karamelesh dhe që janë të qepura me dorë.

Ndodhemi në fshatin Tigritskoye, një qendër e vogël banimi me shtëpi të drunjta dhe që ndodhet vetëm 500 kilometra nga qyteti i Krasnoyarsk, në Siberinë qendrore.

Këto kostume të mrekullueshme, i krijon dhe i realizon mësuesja e saj Tretiakova. Anna e vogël i vesh dhe pozon si një modele e vërtetë për mësuesen e saj që stilimin e ka hobi.