Vaj bajamesh për kurimin e lëkurës dhe flokëve

Vaj bajamesh për kurimin e lëkurës dhe flokëve

Vaj bajamesh për kurimin e lëkurës dhe flokëveVaji i bajameve të ëmbla është ideal për kurimin e lëkurës dhe flokëve. Falë proteinave, mineraleve, vitaminës A dhe vitaminave tjera të grupit B, është një zbutës i shkëlqyer, ushqyes dhe qetësues.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, edhe për atë delikate të fëmijëve, lufton plakjen e lëkurës. Vaji i bajameve mbron lëkurën, e zbut dhe e bën më të lëmuar.

Është veçanërisht i dobishëm në rastin e fruthit apo lisë së dhenve, sepse falë efektit të tij, është në gjendje ta lehtësojë kruarjen ose tkurrjen e lëkurës që shkaktohet gjatë shtatzënise apo humbjes së papritur të peshës.

Për të dhënë forcë dhe qartësi për flokët e ‘harxhuar’, megjithatë, është e rekomandueshme që vaji i bajameve të përdoret para se të bëni dush.