Ushtrime kundër celulitit

Ushtrime kundër celulitit

Ushtrime kundër celulitit Celuliti është një lloj indi dhjamor në shtresën e nënlëkurës që përmban tufa indi lidhor.

Ky ind lidhor, që varion në trashësi dhe është i ndërthurur me qelizat dhjamore, mbahet në atë pozicion nga një rrjet fibrash që e mbron trupin tonë duke rrethuar muskujt dhe organet.

Video materiali në vazhdim sjell ushtrime me anë të cilave mund ta menjanoni këtë ankth.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Yq8qpPV-MSw