Urban Ahlin sot viziton Kosovën

Urban Ahlin sot viziton Kosovën

Urban Ahlin sot viziton KosovënKryetari i Parlamentit të Suedisë, Urban Ahlin sot viziton Kosovën.Ai do të takohet me kryetarin e Kuvendit, Kadri Veseli, si dhe Albin Kurtin e Donika Kadaj Bujupin.

Pas takimit Ahlin Veseli, do të ketë një konferencë për media. Ndërkohë, ai do të takojë edhe nënkryetarët e Komisionit për Punë të Jashtme, dhe atij për Integrime Evropiane.