Uragani Aleks godet përgjatë bregdetit Meksikan

Uragani Aleks godet përgjatë bregdetit Meksikan

Uragani Aleks ka goditur pjesën verilindore të Meksikës.

Stuhia shkatërruese e kategorisë së dytë përfshinte edhe erën me shpejtësi prej 155 kilometrash në orë.

Uragani Aleks i ka vërshuar rrugët dhe i ka detyruar mijëra njerëz që të evakuohen nga fshatrat e peshkimit.

Megjithatë, uragani ësgtë larg nga Gjiri i Meksikës, ku po rrjedh nafta në sasi të madhe, por anijet e pastrimit nuk janë në gjendje ta zhvillojnë aktivitetin e tyre./rel/