Juventus' midfielder of Chile  Arturo Vi

United kërkon Vidal

Bosi i Manchester United, Sir Alex Ferguson, është duke përcjellur progresin e mesfushorit Arturo Vidal te Juventusi.

Ferguson është impresionuar nga paraqitja e kilianit ndaj Chelseat dhe që nga ajo kohë ka angazhuar agjentë për të përcjellur zhvillimin e tij.

Juventusi nuk po e përjashton shitjen e tij, por e ka njoftuar Unitedin se Vidal nuk është i negociueshëm për ndonjë shumë nën 50 milionë euro.