Ulli Hoennes, zbardhen fakte të reja

Ulli Hoennes, zbardhen fakte të reja

 Ulli Hoennes, zbardhen fakte të rejaMediat gjermane kanë raportuar të tjera detaje rreth skandalit për të cilin ish-presidenti i Bajern Munichut, Ulli Hoennes, është dënuar me 3 vjet e gjysmë burgim.

Sipas “Die Zeit”, Hënes nuk i ka kryer transfertat e tij vetëm në bankën “Vontobel”, por dhe në një bankë tjetër, “Julius Baer”, të cilët më së shumti e përdorte për transfertat pas mesnate.

Kjo ishte e përzgjedhur nga Hoennes për faktin se “Vontobel” ishte një bankë e vogël dhe nuk mund t’i shërbente edhe gjatë natës klientëve të vet.