Tuna e Cozman raki me shishe

Tuna e Cozman raki me shishe

Tuna e Cozman raki me shishePer ata që kanë qenë skeptik se a do te vazhdoj apo jo lidhja mes Tunes dhe Cozman, te themi që ajo po ecën normalisht dhe se dyshja po e shijojnë maksimalisht romancen.

Së fundi kanë qenë në Ulqin. Ata, janë kënaqur jo vetëm me praninë e njëri tjetrit, por edhe të alkoolit.
Pinin me shishe.