Tronditëse, një fëmijë i maskuar pret kokën e kukullës në emër të Xhihadit

Tronditëse, një fëmijë i maskuar pret kokën e kukullës në emër të Xhihadit

Tronditëse, një fëmijë i maskuar pret kokën e kukullës në emër të Xhihadit Imazhet tronditëse janë postuar online nga terroristët e Shtetit Islamik duke dërguar dhe një mesazh rrënqethës.

“Mësoni fëmijët tuaj të presin qafa, nesër do ketë plot koka që do këputen”.

Mesazhi postohet së bashku me këto foto ku fëmija xhihadist mban kukullën dhe thikë në duar dhe më pas kukulla e copëtuar nga qafa.

Ndërkohë po rritet frika se fëmijë po radikalizohen në rrjete sociale, ku ekstremistët bëjnë propagandë duke postuar koka të prera të viktimave.