Tritoli, ambasada e SHBA apel  amerikanëve: Kujdes parkimet

Tritoli, ambasada e SHBA apel amerikanëve: Kujdes parkimet

Tritoli, ambasada e SHBA apel  amerikanëve: Kujdes parkimet Në një kohë kur në Shqipëri vihet re një intensifikim i veprave kriminale, ku është përdorur ekzekutimi i personave nëpërmjet vendosjes së eksplozivit në makina, ambasada amerikane shpërndan një mesazh sigurie për qytetarët e saj ku i kërkon të bëjnë kujdes.

Ambasada i këshillon amerikanët të jenë vigjilentë kur parkojnë makinat e tyre në vende pa roje, të shmangin parkimin gjatë natës në zona jo të sigurta si dhe të kontrollojnë mjetin për çdo send të dyshimtë.
/shqiptarja/