I vendoset tritol farmacise se Bashkim TAHIRIT, babait te ministrit te Brendshem, Saimir Tahirit. Gjate mbremjes se djeshme dy shperthime tritoli ka tronditur mbreme banoret e rrugeve “Kongresi i Manastririt “ dhe rruges “Arben Minga”. Ngjarja e para ka patur lidhje me nje vendosje lendesh plasese ne nje farmaci ne afersi te spitsalit nr.5 ne kryeqytet, ne pronesi te Bashkim Tahirit. Sipas informacioneve te para, nje sasi e vogel lende shperthyese ishte vendosur prane farmacise se Tahirit, pa shkaktuar fatmiresisht dseme ne njerez. Pak minuta me vone, vetem dy rrugica me larg, ne rrugen “Arben minga” eshte degjuar nje shperthim I dyte, ne te cilin serisht ka patur vetem deme te vogla materiale.

Tre shpërthime në Tiranë, në farmacinë e babait të Tahirit dhe banesën e ish-shefit të komisariatit 3

 I vendoset tritol farmacise se Bashkim TAHIRIT, babait te ministrit te Brendshem, Saimir Tahirit. Gjate mbremjes se djeshme dy shperthime tritoli ka tronditur mbreme banoret e rrugeve “Kongresi i Manastririt “ dhe rruges “Arben Minga”. Ngjarja e para ka patur lidhje me nje vendosje lendesh plasese ne nje farmaci ne afersi te spitsalit nr.5 ne kryeqytet, ne pronesi te Bashkim Tahirit. Sipas informacioneve te para, nje sasi e vogel lende shperthyese ishte vendosur prane farmacise se Tahirit, pa shkaktuar fatmiresisht dseme ne njerez. Pak minuta me vone, vetem dy rrugica me larg, ne rrugen “Arben minga” eshte degjuar nje shperthim I dyte, ne te cilin serisht ka patur vetem deme te vogla materiale.I vendoset tritol farmacise se Bashkim TAHIRIT, babait te ministrit te Brendshem, Saimir Tahirit. Gjate mbremjes se djeshme dy shperthime tritoli ka tronditur mbreme banoret e rrugeve “Kongresi i Manastririt “ dhe rruges “Arben Minga”.

Ngjarja e para ka patur lidhje me nje vendosje lendesh plasese ne nje farmaci ne afersi te spitsalit nr.5 ne kryeqytet, ne pronesi te Bashkim Tahirit. Sipas informacioneve te para, nje sasi e vogel lende shperthyese ishte vendosur prane farmacise se Tahirit, pa shkaktuar fatmiresisht dseme ne njerez.

Pak minuta me vone, vetem dy rrugica me larg, ne rrugen “Arben minga” eshte degjuar nje shperthim I dyte, ne te cilin serisht ka patur vetem deme te vogla materiale.