Trajtim fytyre me jargë kërmilli

Trajtim fytyre me jargë kërmilli

Trajtim fytyre me jargë kërmilliKjo është metoda më e fundit e zbuluar në Japoni, për të patur një lëkurë të shëndetshme.Arsyeja pse përdoren jargët e kërmillit për trajtim fytyre është sepse ka një element që është quhet mukus.

Ky element përmban një përzierje të proteinave të fuqishme , të cilat cilat ndihmojnë për të mbajtur lëkurën të lagësht, për të zbutur inflamacionin dhe për të zhdukur lëkurën e “vdekur”.

Gjithashtu, trajtimi i lëkurës me kërmij ka dhe një funksion tjetër, që ndihmon atë pjesë të lëkurës që është e dëmtuar nga rrezet ultravjollcë.