Trafiku i drogës, bllokohen 160 milionë lekë të 29 vjeçarit

Trafiku i drogës, bllokohen 160 milionë lekë të 29 vjeçarit

Trafiku i drogës, bllokohen 160 milionë lekë të 29 vjeçaritPolicia e Elbasanit ka sekuestruar 11 llogari bankare të 29-vjecarit Sokol Roçi dhe familjes së tij, me një vlerë totale prej 160 milionë lekësh. Dyshohet se paratë janë siguruar nëpërmjet trafikut të drogës.

Sipas policisë, ai kishte shtrire aktivitetin e shpërndarjes së drogës në disa nga qytetet më të mëdha të vendit. Roçi u arrestua pak ditë më parë në kryeqytet me një sasi droge.