Toyota GT86 me 255 kuaj fuqi

Toyota GT86 me 255 kuaj fuqi

Toyota GT86 me 255 kuaj fuqiModeli sportiv i Toyota-s, GT86 i zhvilluar në bashkëpunim me Subaru, është bërë objekt i dëshirës për vozitësit me prirje sportive.

Edhe spe performancat e tij edhe ashtu janë të shkëlqyeshme, mund të dëgjohen kritikat se motori atmosferik 2.0 litërsh, nuk është i mjaftueshëm i fuqishëm.

Dhe pikërisht për këtë arsye, tani flitet se deri në vitin 2015, në këtë model do të gjendet motori 2.5 litërsh me dy versione, atë me 200 dhe 255 kuaj fuqi, i cili do ta bëj edhe më të egër këtë model.