Tottenham, 20 milion euro për blerjen e 2 talenteve kroate

Tottenham, 20 milion euro për blerjen e 2 talenteve kroate

Tottenham, 20 milion euro për blerjen e 2 talenteve kroateDy telentet e Dinamo Zagrebit, Alen Halilovic dhe Tim Jedvaj do të jenë pjesë e skuadrës së Tottenhami. Skuadra londineze ka shpenzuar 20 milion euro për blerjen e tyre.

Për dy kroatët e rinjë ishin ka pasur oferta edhe nga skuadra të mëdha evropiane.