Tifozët tallen me gruan që nuk parkon dot makinën

Tifozët tallen me gruan që nuk parkon dot makinën

Një grua po përpiqet të parkojë makinën në Mynih të Bavarisë.

Ajo ka vështirësi dhe fillon të tallet nga një grup tifozësh të dehur në fund të takimit botëror të futbollit 2010 Gjermani Argjentinë që përfundoi 4-0.

Videoja e karikuar në rrjet vetëm së fundmi ka patur një brom klikimesh.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ifU67deNr8A&feature=player_embedded