"Thumba" Festivalit te 51-te te RTSH-se

“Thumba” Festivalit te 51-te te RTSH-se

"Thumba" Festivalit te 51-te te RTSH-se Mesa duket në kundërshtim me shumë gazetarë të tjerë, këto vajza nuk kanë marrë parasysh riskun e mundshëm të karrierës së tyre në Radio Televizionin Shqiptar, duke kritikuar hapur dhe në mënyrë të drejtpërdrejtë organizatorët e festivalit nëpërmjet videos së publikuar në kanalin e tyre.

Ndër të tjera theksohet mungesa e kritikave konstruktive për Festivalin dhe mungesën e kësaj analize nga specialist të fushave të ndryshme duke filluar nga kompozitorë,këngëtarë, muzikologë, skenografë e të tjerë, të cilët duhet që në cdo fund Festivali të mblidhen dhe të nxjerrin në pah “gabimet” e bëra në mënyrë që vitin e ardhshëm këto të përmirësohen.

Atë që nuk e kanë bërë kompetentët, janë munduar që me humor ta përcjellin vajzat në një analizë të detajuar të këtij Festivali. Për më shumë ndiqni videon ose abonohuni në kanalin Nitro në linkun më poshtë.

httpv://www.youtube.com/watch?v=23Cn8v7bFXE&list=UUUmi1HpL68fbWIKQixlYpKw&feature=player_embedded