Thaçi, Mustafa dhe Haradinaj në mars shpërbëhet parlamentin

Thaçi, Mustafa dhe Haradinaj në mars shpërbëhet parlamentin

 Thaçi, Mustafa dhe Haradinaj në mars shpërbëhet parlamentinZgjedhjet e përgjithshme në vend mund të mbahen në javën e fundit të muajit maj ose në javën e parë të qershorit. Kjo, thuhet se ka dalë nga marrëveshja në mes të liderëve koosvarë Hashim Thaçi, Isa Mustafa dhe Ramush Haradinaj.

Parlamenti i Kosovës do të shpërbëhet më së voni në fund të muajit mars, në mënyrë që zgjedhjet të mbahen në fund të majit ose në javën e parë të qershorit,raporton Klan Kosova, bazuar në burimet e saj.

Sipas këtyre burimeve, kjo është dakorduar në takimet në mes të kryetarit të LDK-së Isa Mustafa me kryeministrin Hashim Thaçi dhe kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj.