Thaçi e Daçiq pa marrëveshje për energjinë dhe telekomunikacionin

Thaçi e Daçiq pa marrëveshje për energjinë dhe telekomunikacionin

Thaçi e Daçiq pa marrëveshje për energjinë dhe telekomunikacioninKa përfunduar takimi Thaçi Daçiq në Bruksel. Kryeministri i Kosovës ka thënë se nuk është arritur marrëveshje rreth energjisë e telekomunikacionit dhe ka shtuar se për këtë prite të bisedohet gjatë ditëve në vijim.

Më parë baronesha Catherine Ashton përmes një kumtese për media ka theksuar se ka përfunduar takim i 14 –të ndërmjet kryeministrit të Kosovës Hashim

Thaçi dhe atij të Serbisë Iivca Daçiq. Sipas kumtesës, ata janë marrë vetëm vesh rreth mbajtjes së zgjedhjeve në veri. Për përgatitjen dhe mbajtjen e tyre do të flitet edhe gjatë ditëve në vijim. Kumtesa nuk përmend asgjë rreth marrëveshjeve eventuale për telekomunikacionin e energjetikën ndërmjet dy vendeve.