Thaçi bën një selfie edhe me Shkëlzen Jetishin edhe me Yllka Kuqin

Thaçi bën një selfie edhe me Shkëlzen Jetishin edhe me Yllka Kuqin

Thaçi bën një selfie edhe me Shkëlzen Jetishin edhe me Yllka KuqinKryeministri në largim Hashim Thaçi ka bërë shumë “selfie” me personazhë të ndryshëm.

Këtë herë, Thaçi ka dalë në fotografi me këngëtarin e mirënjohur kosovar, Shkëlzen Jetishi (Xeni) dhe me këngëtaren Yllka Kuqi.