Të punësuarit në bankat për spermë në mënyrë manuale punojnë me donatorët

Shanghai Sperm Bank ofron vajza të reja me uniforma të bardha për t’ju ndihmuar meshkujve të cilët duan dhe kanë mundësi të donojnë spermë. Vajzat e bukura nga kjo bankë i marin të gjitha punët në duart e tyre. Ata  i dërgojnë donatorët e spermës nëpër dhoma të vecanta, i zhveshin dhe i kënaqin në mënyrë manuale nga tri herë për secilën paraqitje. Mbrenda një muaji mundeni të paraqiteni më së shumti 5 herë. Kushti i vetëm është të keni librezë shëndetsore dhe leje nga mjeku. Gjithashtu, katër ditë para se të dhuroni spermë ju nuk duhet të bëni mardhënje seksuale apo masturbim. Edhe një tjetër gjë interesante është se kjo bankë paguan shumë më shtrejtë nga bankat tjera për spermë. Radha e pritjes para kësaj banke është gjithmon në ritje, gjë nuk ësht aspak për tu habitur./Lajme.Org/