Home » sëmundja e gastritit You are browsing entries tagged with “sëmundja e gastritit”

Si ta dalloni se vuani nga sëmundja e gastritit

Si ta dalloni se vuani nga sëmundja e gastritit

Një zgjerim ose varg zgjerimesh, në pjesën pararendëse të kanalit ushqyes, në të cilin bluhet ushqimi, sipas ekspertëve, kjo është pamja që ka stomaku gjatë keqfunksionimit të tij. Çdo 24 orë krijohen gjashtë deri shtatë litra lëngje në kanalin midis stomakut dhe zorrës nga gjëndrat e pështymës, stomaku, pankreasi, tëmthi dhe zorra e hollë. Megjithëse […]

20.07.2010 | Postuar në Mjekësi | lexo më shumë »