Tag: Prishtinë

Qeveria ende në gjumë

Jo funksionalizimi i Qeverisë së Kosovës, mostrajtimi i migrimit ilegal dhe mungesa e një plani të qartë të punës për vitin 2015, janë vlerësuar si tregues i shenjave të para të zhgënjimit, …

Ikja e madhe s’ka të ndalur

Nga peroni numër tre i Stacionit të Autobusëve të Prishtinës sërish sonte mori rrugë drejt Beogradit një autobus përplot me kosovarë, të cilët pa shpresë se ditë më të mira do të vijnë në …