Home » nga Suedia You are browsing entries tagged with “nga Suedia”

Lepujt garojnë se kush po kërcen më shumë

Lepujt garojnë se kush po kërcen më shumë

Në Danimarkë është mbajtur gara për kërcimin e lepujve. Edhe pse në pamje të parë, shumë mund të brengosen për të drejtat e kafshëve, duket se lepujve iu pëlqen kërcimi i pengesave. Pronarët i mbajnë të lidhur dhe i drejtojnë nga pengesat, të cilat lepujt i kalojnë pa problem. Pronarët dhe arbitrit thonë se sekreti […]

31.08.2010 | Postuar në Kuriozitete | lexo më shumë »