Home » Ndërmarrjet Private në Kosovë You are browsing entries tagged with “Ndërmarrjet Private në Kosovë”

Mundësitë dhe sfidat për industrinë e ndërtimit në Kosovë

Mundësitë dhe sfidat për industrinë e ndërtimit në Kosovë

Më shumë se 100 përfaqësues të sektorit të ndërtimtarisë në Kosovë, morën pjesë në një seminar për Mundësitë dhe Sfidat për Industrinë e Ndërtimit në Kosovë, që u organizua me 17-18 dhjetor 2009, nga Programi për Ndërmarrje Private në Kosovë i USAID-it. Qëllimi kryesor i këtij seminari ishte që të ndihmohet zinxhiri i vlerave të […]

18.12.2009 | Postuar në Ekonomi | lexo më shumë »