Tag: Kosovë

Deri 1 orë pritjet në kufij

Policia Kufitare e Kosovës njoftoi për shkak të festave të fund-vitit, ka një fluks më të madh të bashkatdhetarëve që vijnë në pushime në Kosovë. Pritjet janë deri 1 orë Si rezultat i …

BE shpërblen komunat e veriut

Zyra e BE-së në Kosovë, me rastin e kontraktimit të skemës së granteve prej 8.5 milionë euro, që dedikohet për katër komunat e veriut, organizon një ceremoni shpërblimesh me pjesëmarrjen e …

Kolona të pafund në Merdar

Rikthehen kolonat   e gjata  në pikën kufitare Kosovë-Serbi, në Merdar. Veçmas kolona e automjeteve është e gjatë në pjesën kosovare të këtij kalimi kufitar. Në pjesën kosovare kolona e …

Mosbesimi demotivon votuesit

Ekzistojnë një varg faktorësh sociologjikë dhe psikologjikë, të cilët do të ndikojnë në motivimin e elektoratit kosovar për dalje masive, ose jo, të tyre në zgjedhjet parlamentare të 12 …

Tuna në depresion

Burime të afërta pranë këngëtares së famshme tregojnë se ajo është duke kaluar një periudhë depresive, si pasojë e mungesës së familjarëve dhe rrethit të ngushtë shoqëror, të cilët …