Tag: Hashim Thaçi

Thaçi “harron” Nishanin

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Punëve të Jashtme Hashim Thaçi, përmes “zëdhënësit të vet”, Facebookut, ka njoftuar se ka filluar, siç ka thënë ai, serinë e vizitave të veta …