Tag: Afërdita dhe Shpati

Afërdita dhe Shpati me një duet

Ky vit për të është vetëm punë. Pushimet? Nuk ekzistojnë në planet e saj. Përsos këngës, tashmë synimi i saj i madh është “Miss Universe”, që do të mbahet këtë mes shtatori në Brazil. Dhe …