Tag: Adrian Gaxha

Gaxha duet me një fëmijë

Këngëtari nga Maqedonia, Adrian Gaxha, ka pohuar se është duke u përgatitur për këngën e tij më të re. Ai kësaj radhe do të vijë në duet, por jo me ndonjë këngëtarë me famë, por me një …

Adrian Gaxha ndahet nga Luana

Adriani dhe Luana nuk janë më bashkë. Dashuria mes tyre është zbehur dhe çifti i njohur tashmë ka shkëputur çdo marrëdhënie mes tyre, madje si duket nuk janë as miq. Pasi mësuam që ata të dy …