Tag: Adelina Thaqi

Adelina bëhet nënë

Këngëtarja kosovare, Adelina Thaqi, është emri më i ri në radhën e femrave të famshme në estradën shqipe që është bënë. Njoftohet se krijuesja e hitit “Kontrast” dhe partneri i saj Bardhyl …