Tag: Adele

Pse nuk do të shajë më Adele?

Edhe pse ylli britanik, Adele, njihet në publik si personi që shpesh nuk i zgjedh fjalët e saj, duket që për shkak të fëmijës këtë ves do ta ndryshojë së shpejti. “Lufton me atë që të …

Adele humb gjashtë kilogramë

Këngëtarja britanike, Adele, e cila gjithmonë ka thënë se nuk shqetësohet për peshën e saj, megjithatë ka humbur disa kilogramë. Dy muaj më parë dizajneri Karl Lagerfeld e quajti atë me …

Adele bëhet me të dashur

Hit këngëtarja britanike Adele është fotografuar në Miami me atë që është i dashuri i saj i ri. Ai quhet Simon Koncecki, është 36 vjeç dhe pronar i organizatës bamirëse Drop4Drop në Brighton …

Adele mos luani me mua!

Zëri i këngëtares britanike nuk do të mund të dëgjohet deri në fund të dhjetorit, ka shkruar sot revista Cosmopolitan. Adele jo vetëm që nuk do të mund të këndojë, por as nuk do të mundet të …