Tag: Adela Xhemani

Adela festoi ditëlindjen

Adela Xhemani para disa ditësh ka mbushur 23 vjeçe. Të qenit e famshme dhe duke ndryshuar komplet rrjedhën e jetës ka bërë, që edhe kjo festë të jetë e veçantë. Festimet e 22 viteve të …