Tag: Acidi folic

Acidi folic dhe autizmi

Mjekët zakonisht rekomandojnë që gratë të marrin acid folik në qoftë se kanë në plan të bëhen shtatzënë – sepse vitaminë B ul rrezikun për defekte tek të porsalindurit. Një grup privat …