Tag: 86.70 dollarë amerikanë për fuçi

Bie çmimi i naftës

Çmimi i naftës së papërpunuar dhe vlera e aksioneve në bursë kanë rënë për të katërtën ditë me radhë. Nafta në bursën e New Yorkut u tregtua me 86.70 dollarë amerikanë për fuçi. Vetëm gjatë …