Tag: 39 personash

Adolf Hitler ishte hebre

Analizat e ADN-së së Adolf Hitler, të përftuara nga një kampion pështyme prej 39 personash të afërt të diktatorit, tregojnë se ai kishte origjinë hebraike dhe afrikano-veriore. Faktikisht ka …