Tag: 360

Eminem do të luajë në 360

Eminem është në negociata për të luajtur në dramën psiko-seksuale të Fernando Meirelles, “360”. Filmi “360” është i bazuar në shfaqen “Reigen” të Arthur Schnitzler, dhe përcjell tregimin e …