Tag: 2008

Njeriu që jeton pa para

Mark Boyle tridhjetëvjeçar hoqi dorë nga përdorimi i parave në nëntor të vitit 2008 dhe prej asaj kohe jeton në një kamp shtëpizë, e cila është e parkuar në fermën organike në afërsi të …